lauantai 11. maaliskuuta 2017

Helsinki 6 1 3"Hienoa! Helsinki ja koko Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa kansallismielisiä ja luotettavia henkilöitä päätöksentekoon. Miki on mies paikallaan tähän tehtävään." Año Turtiainen, (Suomalainen raskaansarjan voimannostaja legenda)

1.SUORA DEMOKRATIA
Helsinkiläiset mukaan päättämään asioista. Neljä vuotta on pitkä aika nopeasti kasvavassa suurkaupungissa ja uusia ratkaisuja viedään jatkuvasti läpi suurten puolueiden keskinäisten hyvä veli verkostojen läpi kuuntelematta helsinkiläisten omaa mielipidettä. Kansanäänestyksillä sekä kunnallisilla kansalaisaloitteilla asukkaat pääsevät itse vaikuttamaan suoraan niihin tärkeimpiin, jokaista meitä koskettaviin asioihin.

2.VASTAVOIMAA
Helsinki on ottanut itselleen roolin globaalina hyväntekijänä hyläten samalla vastuunsa ja velvollisuutensa meitä jokaista tavallista suomalaista kohtaan. Tämä näkyy jatkuvasti kasvavissa asuntojonoissa, kaupunginosien- ja koulujen eriytymisessä, seksuaalirikosten nousussa, sekä katujen turvallisuuden heikentymisessä. Vieraskoreuden aika on tullut nyt tiensä päähän, kokoomusvihreä politiikka on osoittautunut omaa kansaa kurjistavaksi ja pelkästään eliitin etuja ajavaksi itsetuho mekanismiksi. Tämä on saatava vihdoin loppumaan.3.HARRASTUSTAKUU LAPSILLE JA NUORILLE
Harrastukset ovat tärkeitä kasvavassa iässä olevalle ihmiselle. Liikunnasta saadut hyödyt ovat jo tärkeitä kansanterveydellisesti katsottunakin, mutta tiedossa on että tällä on yhteys nuorilla jopa parempaan koulumenestykseen. Erityisesti urheiluseurojen harrastusmaksut ovat nousseet niin korkeiksi, ettei monella lapsiperheellä ole enää varaa lastensa liikunnallisiin harrastuksiin. Kunnan on pystyttävä takaamaan jokaiselle nuorelle ja lapselle vähintään yksi mielekäs harrastus oli se sitten kerhotoimintaa tai liikuntaa.

Hei!
Olen 46 -vuotias helsinkiläinen, kahden lapsen perheenisä.
Harrastan lukemista ja ulko- ja sisäliikuntaa monipuolisesti mahdollisimman usein. Asun Pohjois-Helsingissä jossa on erinomaiset ulkoliikunta mahdollisuudet mutta rakkain ajanvietteeni on ehdottomasti se aika, jonka saan viettää lasteni kanssa. Työssäni toimin turvallisuusalalla ja olen ollut nykyisen työnantajallani viimeiset yhdeksän vuotta. Nautin suunnattomasti työstäni ja pidän sitä kutsumusammattina tällä hetkellä, turvallisuusala on meidän jokaisen yhteistä hyvää asiaa ajava ja koen tekeväni siinä arvokasta työtä.

Taustastani voisin kertoa että olen täysin syntyperäinen helsinkiläinen, asunut ja kasvanut täällä koko ikäni. Elämäni ensimmäiset kuukaudet vietin Vallilassa josta perheeni muutti Koskelaan ja siellä vietinkin sitten lapsuus vuoteni. Nykyisin asun Torpparinmäessä mutta tulin asuneeni tässä välissä myös vuosia Maunulassa sekä Oulunkylässä.

Helsinki on siis paikka jossa synnyin. Tämä on paikka, jossa rakkaimmat muistoni ovat syntyneet, tämä on paikka, jossa olen kokenut elämän monimuotoisuuden kaikkine ylä- ja alamäkineen, tämä on paikka, jossa kasvatan lapseni ja haluan tarjota heille parhaan mahdollisuuden elämään ja jonne olen perustanut perheeni. Olen nähnyt tämän koti kaupunkini monet eri vaiheet ja muutokset niin hyvässä kuin huonossakin ja uskon pystyväni tekemään oikeita päätöksiä alueemme parhaaksi sillä Helsinki on todellakin itselleni paljon enemmän kuin vain paikka jossa asun.

Poliittisesta mielipiteistä voisin kertoa sen että olen ollut vankasti kansallismielinen aina. Kansalaisaktivismini heräsi vuoden 2015 syksyllä jolloin koin että päättäjämme eivät toimineet heidän kansalta saadun mandaatin edellyttävällä tavalla jonka tärkein toimintaperiaate on asettaa tämän maan kansalaiset ja heidän turvallisuus kaiken muun etusijalle. Varsinaisesti näkyvämmän roolin kuitenkin aloitin kesällä 2016 jollain aloin itse järjestämään Suomi Ensin liikkeen mukana tapahtumia Helsingissä.

Olen kansalaisaktivismin parissa tutustunut hyvin paljon heikommassa asemassa oleviin ihmisiin. Olen keskustellut pitkäaikaistyöttömien kanssa, kuunnellut eläkeläisten ja lapsiperheiden ahdinkoa ja kuullut pelottavia tarinoita katujen turvattomuudesta. Kaikilla heillä on yksi ja sama ongelma ja se on päättäjiemme täydellinen kyvyttömyys ymmärtää heikoimmassa olevien suomalaisten asemaa.
Uskon demokratiaan ja uskon että voimme vielä yhdessä politiikan avulla muuttaa kaupunkiamme, siksi lähdin itsekin kuntavaaleihin mukaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti